Advent

Een deeltje in de reeks ABC Jaarfeesten: wat vieren we met Advent, wat zijn de achtergronden van dit feest en hoe vier je het, thuis of op school?
Een kleurrijke brochure, met artikelen, verhalen, liedjes, recepten en knutselideeën.
(36 pagina’s, geniet)

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Het Michaëlsfeest

Hoe kun je het Michaëlsfeest vieren? Met achtergronden, het verhaal van Ridder Joris en andere vertellingen, met liedjes, recepten en knutselideeën geeft dit boekje inspiratie!
(Een deeltje in de reeks ABC Jaarfeesten. Brochure, 36 pagina’s, vol kleur)

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Kersttijd

Een aantrekkelijke brochure vol met achtergronden over Kerstmis, de periode van de heilige nachten en Driekoningen, recepten, sprookjes, liedjes en knutselideeën om, met kinderen, een sfeervolle kersttijd te beleven.
(36p, in kleur geïllustreerd)

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Sint Maarten

Het Sint Maartenfeest vieren

Achtergronden, liedjes, recepten, knutselideeën bij het feest van Sint Maarten. Een boekje om in de sfeer te komen en, in het gezin of op school, actief met het feest aan de slag te gaan.
ABC Jaarfeesten, 36 pagina’s, geniet, kleurrijk geïllustreerd.

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest vieren

Nergens ter wereld is het Sinterklaasfeest zó geliefd als in ons land. Het kind in groot en klein blijft zich ieder jaar weer op dit feest verheugen.
In dit boekje achtergronden, enkele onbekende liedjes, recepten en knutselideeën om het Sinterklaasfeest thuis of op school te vieren.
ABC Jaarfeesten, geniet, 36 pagina’s, rijk geïllustreerd.

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Van Kerst naar Carnaval

In de tijd van Kerst naar Carnaval beginnen allerlei levensprocessen in de aarde weer te stromen. Het licht, dat we met Kerst in huis hadden, wordt met Maria Lichtmis naar buiten gebracht. Het Carnavalsfeest wordt uitbundig gevierd, en daarna breekt met de vastentijd een periode van inkeer aan.
Over deze tijd van het jaar en over deze jaarfeesten, biedt dit deeltje in de serie ABC Jaarfeesten veelzijdige informatie: achtergronden, sprookjes, liedjes, recepten en knutselideeën om deze periode thuis of op school te beleven en te vieren.
(brochure, 36 pagina’s, geïllustreerd in kleur en zwartwit)

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Van Pasen naar Hemelvaart en Pinksteren

Een brochure over inhoud en achtergronden van Hemelvaart en Pinksteren. Ook met een beschrijving van volksgebruiken (dauwtrappen, de meiboom) en natuurlijk met liedjes, recepten en knutselideeën.
Een kleurige brochure (36p) om samen met kinderen zinvol te vieren.

€ 6,75 Meer info of bestellen »

Recente berichten

Sociale netwerken